Mafcon præsenterer ny temablog om Ukraine

 

For de fleste danskere er korruption og krig nok de emner, som man oftest forbinder med Ukraine. Billederne fra krigen leder højst sandsynligt tankerne mere i retning af Syrien end Europa. Desværre er dette en udbredt stereotyp, og uden at træde nogen over tæerne, har den hjemmelige pressedækning af landet nok bidraget dertil.

Men hvordan rimer korruption med det faktum, at landet har udskiftet store dele af sin politistyrke, og endda har trænet helt nye korps op?

At landets tre største oligarker har fået indefrosset over 3,3 milliarder dollars?

Eller at Verdensbanken kunne rapportere en solid stigning af landets BNP i første del af 2017, og faktisk forudser yderligere vækst? Endvidere begynder snart en storstilet reparation og udvidelse af landets infrastruktur og vejnet, med det mål for øje at gøre disse til en værdig del af et europæisk handels og logistiknetværk.

Disse eksempler er selvfølgelig gode historier, men mest af alt beviser de, at situationen ikke er så grå, som nogen vil påstå. Ukraine gennemgår netop nu en spændende proces, hvor landets økonomi er i fremgang, og regeringens reformer på mange forskellige områder begynder at kunne mærkes blandt befolkningen. Netop derfor er det vigtigt at præsentere et bredere, mere fyldestgørende billede af Ukraine, dets udvikling og potentiale. Et tema og en historie, som vi hos Mafcon med denne blog ønsker at bidrage til!

Bag bloggen står Mafcons CEO Morten Munk, derudover Magnus Vestergaard Hansen og Oscar Fenger.

©2023 by MAFCON ApS. All Rights Reserved           

Log in with your credentials

Forgot your details?

Read previous post:
Ny adresse i Aarhus

MAFCON's kontor i Aarhus har pr. 1. januar 2018 flyttet adresse til Marselis Boulevard 1, 8000 Aarhus C.

Close