Outsourcing/Offshoring  – MAFCON har ikke lavet andet i 20 år!

MAFCON er en international rådgiver med +10.000 H erfaring i planlægning og gennemførelse af udflytningsopgaver. Vi løser opgaver fra beslutningsgrundlag til idriftsættelse og har mange erfaringer fra en lang række brancher. Vores gennemprøvede værktøjer til strategiudvikling og implementering opdateres konstant på baggrund af den nyeste viden, erfaringer og udvikling.

CEE/CIS-området er MAFCON’s hovedområde med omdrejningspunkt i Ukraine. Mere end 20 års engagement i området har opbygget en solid videns- og erfaringsplatform om, hvorledes etablering og forretningsdrift gennemføres med succes i det tidligere Sovjet.

Opstart – Sådan begyndte det!

Ideen til MAFCON er skabt af Morten Munk, der siden slutningen af 1980’erne har arbejdet med etablering og investering i det tidligere Sovjetområde. Han indså hurtigt det enorme potentiale i regionen og ikke mindst behovet for en service, hvor virksomheder kunne samle deres forretningsaktiviteter under ét tag – uanset individuelle ønsker og behov.

MAFCON’s kompetencer dækker i dag ethvert aspekt af forretningsetablering og investering i regionen, ligesom vi i vores daglige arbejde kan trække på et enestående netværk af viden og erfaring om aktuelle forhold.

I gangværende – At høre til de bedste af de bedste!

At drive forretning i det tidligere Sovjet er en udfordring, som stiller store krav til enhver virksomhed, uanset størrelse. Det at skulle begå sig i en ny kultur er i sig selv en svær opgave – men at forholde sig til et ofte uigennemsigtigt juridisk og administrativt netværk er om muligt endnu vanskeligere. Derfor er det vigtigt at alliere sig med en kompetent og erfaren samarbejdspartner. MAFCON udfører alle opgaver så professionelt og transparent som overhovedet muligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

MAFCON’s kompetenceområder betyder, at et projektforløb kan håndteres internt gennem dybe kompetencer indenfor områderne.

  • Project Management
  • Real Estate
  • Human Resource
  • Corporate Law

Med denne sammensætning vil vi kunne yde et gennemskueligt, sikkert, og frem for alt professionelt stykke arbejde og sikre vore klienter succes med deres projekter.

©2023 by MAFCON ApS. All Rights Reserved           

Log in with your credentials

Forgot your details?